Rolex Submariner for begyndere

Rolex Submariner er et klassisk Rolex dykkerur og var verdens første ur til at være vandtæt til 100 meter (330 fod), senere øget til 300 meter (1.000 fod) med Rolex’ patenterede triple-buckle optrækskrone, hvilket gjorde det til et uundværligt værktøj for dykkere på det tidspunkt. I dag er Submariner stadig meget efterspurgt og er blevet indgangspunktet for Rolex-entusiaster, da den sorte ramme og det sorte urskive er nemme at matche og stilfulde og kan bæres af både mænd og kvinder, såvel som af sporty og elegante typer.

Submariner er ikke kun den grundlæggende sort-ringede sorte urskive 116610LN, men fås også i andre farver som f.eks. brandets grøn-ringede grønne urskive 116610,replica watches uk den iøjnefaldende blå-ringede blå urskive 11619 og den luksuriøse guld- og stålmodel 116613LN, som alle er meget populære.

9 ting, du skal vide, før du køber et Rolex

Den nybegynder bør gå til AD, den såkaldte AD er Authorized Dealer, ROLEX autoriserede forhandlere, der sælger alle de licenserede varer, absolut tillid garanti.

2/888 Hong Kong-kode

Den første linje på fødselsattesten med 888 er Hongkongs licensnummer, mens de andre numre repræsenterer andre lande og svarer til parallelimport.

3/Tallet repræsenterer model, materiale og rem

Hver kollektion har mange modeller, som hver har sit eget sæt referencenumre. Hvert sæt referencenumre har 5-6 numre, som bruges til at identificere model, materiale og remmateriale. For eksempel er det første 1 eller 11 Rolex-referencenummeret,replica rolex submariner de to midterste tal repræsenterer modelnummeret (hvis der er 5 tal, skal du se på det andet og tredje tal), 65 er Daytona, 67 er GMT, 66 er Yachtmaster; de sidste to tal repræsenterer urets materiale, 1 er læderrem, 2 er stål/guldstål; det sidste tal repræsenterer urkassens materiale, 0 er stål, 3 er guldstål (guldstål bagpå), 5 er rødguld (rosa guld). 5 er rødguld (stålbase i rosa guld), 8 er guld (18 karat forgyldt) og 9 er platin.

4/ Pigerne vil gerne ændre deres XS-stropper

Hvis du ønsker at købe et Rolex med læderrem, og du er en lille pige, skal du budgettere et par tusinde dollars for at få remmen udskiftet på et servicecenter, da den originale rem er i størrelse M, og hvis du er en dame, er det bedst at få en rem i størrelse XS.

Skriv et svar